Díjazták a Samsung MX7 multifunkciós nyomtatóit

Kütyü Magazin, 2015. december 11. 12:10

A Samsung bejelentette, hogy a MuliXpress 7 multifunkciós nyomtató sorozata (MX7) 3 hónap alatt teljesítette az 1 millió oldalas nyomtatási volument, és elérte az 1 millió szkennelt oldalt is. Ezzel elnyerte az amerikai nyomtatóipar vezető elemzője, az Industry Analysts elismerését. 

Elismerésben részesültek a Samsung nyomtatói. Az MX7 multifunkcionális modellek megbízhatóségét és nyomtatási képességeit díjazta az Industry Anylysts. A tesztet úgy állították össze, hogy kiértékelje a készülékek megbízhatóságát, termelékenységét, a nyomtatási és szkennelési technológiát és az Android kezelőfelületet, továbbá, hogy azt is felmérje mennyire egyszerű az MX 7 széria használata.

A társaság öt multifunkcionális Samsung nyomtatót vizsgált meg, amelyeket kis és- középvállalati felhasználásra terveztek. A tesztben résztvevő modellek a MultiXpress K7600GX, X7600GX, M5370LX, X4300LX, valamint a ProXpress M4580FX voltak.

Andy Slawetsk, az Industry Analysts elnöke elmondta, hogy az MX7 az egyik legjobb készülék, amit eddig tesztelt és az egyik legmegbízgatóbb, amivel valaha is dolga volt. Azt is hozzátette, hogy a percenként 60 fekete fehér oldal nyomtatására képes multifunkciós nyomtató naponta több tízezer oldalt nyomtatott ki úgy, hogy közben csupán egy hibaüzenetet küldött. Úgy véli, a lapadagoló és a kiadó tálca is rendkívül nagy kapacitású, a szkennelési sebesség pedig nagyon gyors. Ezen felül az automata lapadagoló teljesítménye is nagyobb, mint a hivatalosan közzétett érték, és az érintőképernyő minősége is elsőosztályú.

A szakmai elismerést a 250 000-es, az 500 000-es és a 750 000-es határértékek elérése után érdemelték ki a készülékek. Az Industry Analysts vizsgálata kiterjedt az egyes oldalak másolásának/nyomtatásának sebességére, aPPM szkennelési sebességre (egy és két oldalas) és a különböző formátumú (DOC, PPT, PDF és nagyméretű PDF) dokumentumok kinyomtatásához szükséges időre is.

Az MX7 a Samsung innovatív nyomtató portfóliójának legújabb tagja, amely nem csak figyelembe veszi, de nagyban támogatja is a mobilközpontú munkaerő fejlődését. A készülékek percenként több mint 60 oldal kinyomtatására képesek, a Samsung Smart kezelőfelületével rendelkeznek, valamint 240 imp dual-scan sebességgel, kiegészítve az „anti-jam” (elakadás gátló) technológiával. Ezen felül az eszköz mobil kapcsolódási lehetőségeket is kínál.