Frissül a Samsung Z3

Czipperer Dia, 2015. november 6. 15:42

A múlt hónapban debütált Tizen alapú Samsung Z3 újabb frissítést kap fedélzetére. A mostani update nem hoz jelentős változásokat, inkább csak felhasználó szempontból, apró változásokat hajtottak végre a rendszer megjelenésén.

A Samsung bejelentette, hogy Tizen rendszerrel felszerelt Z3 mobilja megkapja második frissítését fedélzetére. Az upadte mérete nagyjából 600 megabájt (az OTA 16,4 megabájt), azonban nem hoz számos jelentős változást a felhasználóknak.

Többek között új ikonok is érkeznek, valamint a képernyő fényerejét is növelte a gyártó. Az alábbi képen jól látszik, hogy az egyes ikonok kidolgozottságán dolgozott a vállalat, valamint néhány közülük új színvilágot is kapott.


A Samsung Z3 a dél-koreai gyártó második Tizen alapú mobilja, amely idén év elején, januárban mutatkozott be. A Strategy Analytics legutóbbi jelentése szerint a rendszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis immáron a BlackBerry rendszerét is megelőzte a sorban, ezzel jelenleg a negyedik helyen áll a listán.

Azoknak, akiknek nem frissül automatikusan a telefon az új rendszerre, a Samsung azt javasolja, a Beállítások menüpontban, az Eszköz névjegye fül alatt a Szoftverfrissítés almenüben update-eljék a mobilt.

 

 

Forrás: GSMArena.com