Opening Ceremony dizájner tokok a Samsung Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 modellekhez

Kütyü Magazin, 2015. október 14. 13:00

A Samsung az Opening Ceremony divatmárkával együttműködve egy különleges kiegészítő kapszulakollekciót mutatott be. A „Stylish Cover” és a „Battery Pack” nevű dizájntokokat a Samsung Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 készülékeihez tervezték.

Új kiegészítők jelentek meg a piacon a Samsung legújabb csúcsmodelljeihez. Az Opening Ceremony-val való együttműködés célja, hogy a színek és minták vidám keverékével még inkább életre keltse a Samsung csúcskészülékeit. A különleges kapszula kollekció kétféle dizájnra épül, mindkettőn az Opening Ceremony 2016 tavasz/nyári kollekciójának mintái köszönnek vissza, azonban kizárólag a Samsung részére megálmodott variációkban. 

Az egyik telefontokon absztrakt gepárdminta jelenik meg meleg narancs, barack, és pink árnyalatokban, míg a másik tapétaszerű virágmintát kapott, amit a hűvös pink, barack és a kék különböző árnyalataival kombináltak. Mindkét változatból készült a Samsung Galaxy S6 edge+ és Note 5 telefonokat díszítő “Stylish Cover” és “Battery Pack” kiegészítő.  
 


Az együttműködés a Samsung és a divatcég alapítói, Carol Lim és Humberto Leon között az első lépése annak a közös munkának, amely során a két vállalat a divatban és a technológiában rejlő kreativitást egyesítené.  

A Samsung folyamatosan keresi az együttműködési lehetőséget a dizájn és a divat terén elismert művészekkel. A közelmúltban legújabb csúcskészüléke, a Samsung Galaxy S6 edge+ szerepelt egy exkluzív lookbookban, amiben a világhírű divatfotós, Steven Klein képein olyan modellek társaságában jutott kifejezésre a technológia személyes és emocionális oldala, mint Bella Hadid és Xiao Wen Ju. A nemrég bemutatott Samsung Gear S2 okosórához pedig a világhírű olasz dizájner, Alessandro Mendini tervezett egyedi számlapokat és karpántokat.