Két verzióban érkezhet a Samsung Galaxy S7

Czipperer Dia, 2015. szeptember 24. 11:05

A Sammobile információi szerint – elődjéhez hasonlóan – két változatban debütál majd a Galaxy S-széria legújabb tagja.

A Galaxy S6 mobilokhoz hasonló kiszerelésben érkezhet majd a széria új tagja, az S7-es modell. A Sammobile szerint lesz egy sima kijelzős készülék SM-G930-as modellszámmal, valamint egy oldalain lehajlő képernyős változat SM-935 néven.

 

Galaxy S6 és S6 edge modell

Mindkét verzió – az eddigi hírek alapján – Kína, Dél-Korea, az Egyesült Államok és Kanada mellett az Európai piacon is kapható lesz. Később pedig további régiók csatlakozhatnak a sorba.

A Galaxy S7 család Project Lucky néven ismert, a két verziót pedig Hero és Hero 2 néven emlegetik.

A specifikációkat tekintve úgy tűnik, hogy mindkét készülék a Samsung legújabb UFS 2.0-ás flash meghajtójával érkezik, a processzor terén pedig a gyártó visszatérhet a Qualcomm megoldásához. Ha minden igaz, lesz egy saját gyártású, Exynos 8890-as chipsettel felszerelt változat, valamint egy Snapdragon 820-as modell is. Ez utóbbi a Qualcomm legújabb lapkája, amely nem csak gyorsabb, energiatakarékosabb működést garantál elődjénél, hanem szerencsére túlmelegedési problémák sem merülnek fel a használat közben.

A kameráról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a vállalat jelenleg több prototípust is tesztel, néhányat dupla kamera opcióval, egyes verziókat pedig egy 20 megapixeles ISOCELL kamera szenzorral.

 

Forrás: GSMArena.com