Sajtóeseményt tart októberben az LG

Czipperer Dia, 2015. szeptember 15. 11:02

Az LG kiküldte hivatalos sajtómeghívóját egy október 1-jei sajtóeseményre. Lehet, hogy érkezik a vállalat soron következő zászlóshajó mobilja, a V10 néven emlegetett mobil.

Már korábban is szó volt róla, hogy az LG ebben az évben két zászlóshajó mobilt is piacra dob. Elképzelhető, hogy az új modellre nem is kell olyan sokat várni, ugyanis a vállalat október 1-jén tartja hivatalos sajtóeseményét.

Már ki is küldték a hivatalos meghívókat, melyben New Yorkba invitálják az embereket. Elképzelhető, hogy a TENAA-nál is járt modellről van szó, melyet V10 néven emlegetnek. Ez a készülék az eddig híresztelések alapján valamivel nagyobb lesz, mint a G4-es modell.

A specifikációkat tekintve a telefon 5,7 hüvelykes QHD kijelzővel, 16 megapixeles, lézeres autófókusszal ellátott főkamerával és dupla LED vakuval érkezhet. A modell szelfikamerája, ha minden igaz, 5 megapixeles lesz.

Ha lehet hinni a pletykáknak, a készülék lelke a G4-hez hasonlóan egy Snapdragon 808-as lapka lehet, melyhez 3 gigabájt RAM társul. A készülék tárhelye pedig 64 gigabájtos lehet.

 

 

Forrás: GSMArena.com