Pénztárcabarát Samsung mobil a színen – Galaxy J2

Czipperer Dia, 2015. szeptember 11. 16:31

Új taggal bővül a Samsung Galaxy J szériája. A belépőkategóriás J2 modellt Bengaluruban mutatták be, a válalat ugyanis kifejezetten a fejlődő piacokat szeretné megcélozni az új modellel.

Új, pénztárcabarát Samsung mobil debütált Indiában. A Galaxy J2 modellt kifejezetten a fejlődő piacokra szánja a dél-koreai vállalat.

A Galaxy J21 modellhez képest fejlődést mutat a mobil. A 4,7 hüvelykes qHD Super AMOLED kijelzővel ellátott telefon meghajtásáról a Samsung saját gyártású Exynos 3475 processzora gondoskodik, amely egy négymagos, 1,3 GHz órajelű példány. A telefon 1 gigabájt RAM-mal, 8 gigabájt bővíthető belső tárhellyel és szerény kamerával érkezik. A belépőszintű fő fényleső egy 5 megapixeles, f/2.2 apertúrájú, az előlapi kamera pedig egy 2 megapixeles, f/2.4-es darab.

A telefon fedélzetén Android 5.1.1-es rendszer fut, üzemidejéért pedig egy 2000 mAh-es akkumulátor felel. A készülék továbbá két SIM kártyás változatban is kapható lesz, valamint egy egyedi funkcióval, az Ultra Data Saving Mode-dal érkezik.


A megoldás révén a felhasználók külön engedélyezhetik, illetve blokkolhatják az egyes appok mobil adatforgalmát. Az Opera Max által fejlesztett funkció révén akár 50%-os adatforgalmat takarít meg a videoalkalmazásoknál, 40%-ot a közösségi média appoknál és 30%-ot a webböngészés során.

Ami a telefon dizájnját illeti, a készülék mindkét oldalán fémes borítás fut körbe, és választható fehér, fekete, illetve aranyszínű hátlappal lesz elérhető.


A telefon szeptember 21-étől lesz elérhető Indiában, 125 dolláros árcédulával.

 

 

Forrás: Sammobile.com