Milyen újdonsággal vesz részt a Sony az IFA-n?

Vértes Judit, 2015. augusztus 4. 16:00

Úgy tűnik, az idei IFA-ra sem jön üres kézzel a Sony. A vállalat néhány apró információt már csepegtetett abból, mi is várható szeptemberben, Berlinben.

A Sony olaszországi Twitter oldalán bejelentette, hogy az idei IFA részvétele előtt szeptember 2-án sajtókonferenciát tart, ahol sok újdonságot jelent majd be. A német Twitteren egyenlőre nincs hasonló üzenet.

A Sony várhatóan az idei IFA rendezvényen mutatja be az Xperia Z5 készüléket. Az Xperia Z3 család az IFA 2014 sztárja volt, a Sony valószínűleg folytatja a hagyományokat. A vállalat olasz Twitter oldalán sajtótájékoztatót hirdet szeptember 2-ára az újdonságok bejelentésére.

Az új zászlóshajó képernyőjének mérete várhatóan 5,5 hüvelyk (14 cm) lesz. A hátsó kamera 21MP IMX230 érzékelővel, az első kamera pedig 8MP-es érzékelővel lesz ellátva. A készülékben, ha minden igaz Snapdragon 820 vagy 810 chip található majd.
 

E' confermato: il 2 settembre terremo una conferenza stampa da #SonyIFA per annunciarvi tante novità! pic.twitter.com/LOPiwjK4kd

— Sony Italia (@sonyitalia) 2015. július 27.

Forrás: Gsmarena.com