Minden felhajtás nélkül érkezett meg a Samsung Galaxy Tab A

Czipperer Dia, 2015. július 24. 14:40

A Samsung frissítette középkategóriás táblagép szériáját. Az új Galaxy Tab A nevű modell az S Pen stylus érintőtollal együtt debütált.

Szépen csendben mutatkozott be a dél-koreai Samsung legújabb táblagépe. A Galaxy Tab  és a hozzátartozó S Pen a vállalat belgiumi-francia weboldalán bukkant fel, mindenféle sajtóközlemény, hivatalos bejelentés nélkül.

Az SM-P550N modellszámú készülék 9,7 hüvelykes LCD (1204 x 768 px) kijelzővel érkezik, meghajtásáról pedig egy 1,2 Ghz-es négymagos Ziilabs ZMS-08 chipset gondoskodik majd. A készülék 2 gigabájt RAM-ot kapott.

A táblagép fedélzetén a TouchWiz felhasználói felülettel megtámogatott Android 5.0 Lollipop teljesít szolgálatot. A masina 16 gigabájtos tárhelye egészen 128 giagbájtig turbózható microSD kártyával.

Táblagép lévén a kamerától nem kell túl sokat várni. Egy 5 megpixeles fő-, valamint egy 2 megapixeles előlapi kamerát kapott a modell.

Az aksi combosnak ígérkezik, de egy ekkora kijelzőhöz el is kell a 6000 mAh-es példány, amelyet a gyártó a 7,5 milliméteres készülékházba pakolt.

A tablet S Pennel együtt lesz kapható homokfehér, homokfekete színekben. Ára pedig 339 euró, vagyis 372 dollár lesz egyes online kiskereskedők kínálatában.

 

Forrás: GSMArena.com