Fotókon pózol a Galaxy Note 5 állítólagos prototípusa

Czipperer Dia, 2015. július 21. 12:25

Már csak néhány hét, és érkezik a Samsung várva várt óriásmobilja. Az eddigi hírek alapján augusztus 12-én mutatják be az eszközt, amely most  otókon is pózol.

Egy cseh oldal, a samsungmania.cz tette közzé azt a fotót, amelyen a legújabb Galaxy mobil látható majdnem teljes pompájában. A mobil remélhetőleg hamarosan hivatalosan is bemutatkozik.

A képen azonban nem a végleges modell látható, hanem egy prototípus verzió. Igaz, ez is egy teljes funkcionalitással bíró eszköz, azonban dizájn szempontjából nem ad vissza túl sokat, hiszen csak egy tesztkészülékről van szó.

Ráadásul a képen a látható telefon képernyője is igen alacsony felbontásról árulkodik, így kétséges lehet, valóban QHD Super Amoled megjelenítővel érkezik-e a Note 5. Azonban az is elképzelhető, hogy ez a tesztpéldány kifejezetten a funkciók próbálgatására készült, így a kijelző felbontása sem a végleges verziót tükrözi.


Az eddigi kiszivárgott hírek alapján a telefon meghajtásáról a Samsung sajátgyártású Exynos 7422-es processzora gondoskodik majd, amely eggyel frissebb verzió, mint ami a Galaxy S6-ben (7420) helyet kapott.

A készülék főkamerája 16, előlapi fénylesője pedig 5 megapixeles. A telefont 4 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt belső tárhellyel látták el, az akkumulátor kapacitása pedig 4100 mAh-es. A paramétereit tekintve pedig 153,3 mm x 76,1 mm x 7,9 mm-es modellel van dolgunk.

 

 

Forrás: GSMArena.com