Az öreg kontinensre érkezhet a HTC One M9+

Czipperer Dia, 2015. június 22. 16:50

A Llab TooFer információi szerint Európában is hamarosan kapható lesz a HTC legújabb mobilja, a One M9+.

Áprilisban mutatta be HTC One M9 modelljének keleti piacokra szánt változatát. Akkor még nem lehetett tudni, milyen piacokban gondolkodik a gyártó,a keleti régiókon túl nem beszéltek más tervekről.

Most is csupán pletykákra hagyatkozhatunk. A legújabb híresztelések szerint azonban már kontinenseket is fókuszba vesz a gyártó. A Llab TooFer Twitteren írt bejegyzésében egyenes azt állítja, a harmadik negyedévben az európai piacokra is megérkezik a modell.

Mint írják, Németországban, Olaszországban, Oroszországban és más, nyugat-keleti európai piacokon is kapható lesz a felturbózott One M9.

 

HTC One M9+ will hit EU markets in Q3. It will be available in Germany, Italy, Russia and some other Western/Eastern EU countries...

— LlabTooFeR (@LlabTooFeR) 2015. június 19.


A modell különlegessége a QHD megjelenítő: ez a vállalat első olyan mobilja, melyet ilyen felbontású kijelzővel láttak el. A modell továbbá ujjlenyomat-olvasó támogatással is büszkélkedhet, amely szintén a versenyképes alternatívák sorába emeli a mobil.

Sajnos a HTC is a Snapdragon 810 mellett tette le a voksát One M9 modelljénél, ez pedig a részvények árfolyamának csökkenésében is visszaköszönt az elmúlt időszakban. Jó hír viszont, hogy a továbbgondolt modell már ezen  a téren is fejlődést mutat, ugyanis meghajtásáról egy MediaTek MT6795T gondoskodik.

 

 

Forrás: GSMArena.com