Új taggal bővült az LG Minibeam projektorcsaládja

Kütyü Magazin, 2015. június 18. 15:45

Az LG bemutatta legújabb mobilprojektorát, amely a Minibeam projektorcsalád új tagjaként lép színre. A Minibeam Nanót (PV150G modell) a vállalat eddigi legkisebb, legkönnyebb és legversenyképesebb árú kivetítőjeként pozicionálja. 

A hordozhatóság szolgálatában alkotta meg az LG legújabb projektorát. A Minibeam széria tagja, a Navo PV150G modell mindössze 270 grammot nyom. Azz eszköz nem nehezebb, mint egy kisebb, papírfedelű könyv.

A modellt számos fejlett funkcióval láttták el, így többek között az okostelefonok vagy tabletek kijelzőjén megjelenő képet vezeték nélkül a projektorra irányító Wireless Mirroring megoldást is beépítették. A projektor képes hordozható USB háttértárolóról lejátszani és kivetíteni filmeket, fényképeket, zenét és dokumentumokat is.

Az üzemidejéért egy 3800 mAh akkumulátor felel, mekynek köszönhetően akár két órán át képes működni. A projektor vezeték nélkül képes kapcsolódni okostelefonokhoz mind a Miracast, mind a Wi-Fi Direct technológián keresztül.
 


A Minibeam Nano továbbfejlesztett LED fényforrás telített és gazdag színeket jelenít meg. A megvilágítás élettartama 30 ezer óra, ami napi 8 órás használattal is 10 évnek felel meg. A kivetített képet az Auto Keystone funkció automatikusan állítja be és kontrollálja, optimalizálva a vetítési szöget. A Minibeam Nano akár 100 hüvelykes átlójú képet is meg tud jeleníteni.

A projektor júniusban jelenik meg a magyarországi üzletek kínálatban is, egy időben Európa, az Egyesült Államok, Ázsia, Európa, Afrika és a Közel-Kelet, illetve Latin Amerika kulcspiacaival. Itthoni ajánlott bruttó fogyasztói ára 99 000 forint.
 


 

Specifikációk