12 millió G4-et értékesítene az LG

Czipperer Dia, 2015. április 30. 12:00

A dél-koreai LG a napokban mutatta be G4 zászlóshajó mobilját. A vállalat máris közzétette, hány modell értékesítését tervezik. Nem igazán bizonyul telhetetlen ezen a téren. 

Az LG igen szerény elvárásokat támasztott legújabb, G4 okostelefonjával szemben. A vállalat elárulta, hány telefon eladását tervezik. Nos, a számok arról árulkodnak, hogy nem túl optimista az LG.

A dél-koreai techóriás tervei szerint világszerte 12 millió G4 modellt értékesítetnének. Ez önmagában akár ambiciózus mutatónak is tűnhet, azonban a Samsung és az Apple hasonló irányú terveit meg sem közelíti.
 


A nagyobbik dél-koreai gyártó, a Samsunggal kapcsolatban szintén találgatták korábban, hogy mennyi Galaxy zászlóshajó modell értékesítését tervezik. Ők az elemzők becslései alapján az LG várakozásainak háromszorosát tűzték ki célul, nagyjából 70 millió modellel számolnak.

Az LG G4 hivatalos bemutatója világszerte összesen hat országban zajlott, és várhatóan 180 mobilszolgáltató kínálatában lesz elérhető világszerte a telefon.

 

 

Forrás: GSMArena.com