Középkategóriás mobil lapult az LG tarsolyában – LG G Stylo

Czipperer Dia, 2015. április 22. 15:30

Az LG egy új középkategóriás mobiltelefont dobott piacra, egy héttel azelőtt, hogy zászlóshajó mobiljuk, az LG G4 debütálni fog. Az LG G3 Stylus utódjaként a készülék stylus tollal és hatalmas tárhellyel érkezik.

LG G Stylo névre hallgat az LG legújabb mobilja. Bár a neve alapján egy felsőkategóriás eszközre is gondolhatnánk, azonban a készülék specifikációit szemügyre véve egy középkategóriás mobillal van dolgunk.

A phablet méretű eszköz 5,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, meghajtásáról pedig egy 64 bites, négymagos, 1,2 GHz órajelű Snapdragon 410-es processzor gondoskodik.

A készülék különlegessége bővíthető tárhelyében rejlik. Az LG szerint a G Stylo micro SD támogatással rendelkezik, melynek révén 2 terrabájtig turbózható az eszköz tárhelye. Igz, ekkora méretű microSD kártya még nincs piacon, csupán a SanDisk háza táján találkozhatunk egy 200 gigabájtos példánnyal.
 


A phablet méreteit tekintve 163 grammot nyom, valamint 154,3 x 79,2 x 9,6 milliméter. Az üzemidejéről egy 3000 mAh-es akkumulátor gondoskodik. Ezen felül LTE adatkapcsolatra és Bluetooth 4.1 adatátvitelre képes, NFC támogatással, valamint 8 megapixeles fő-, valamint 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. 1,5 gigabájt RAM-ot és 8 gigabájt tárhelyet kapott.

A telefon először Dél-Koreában lesz kapható májustól, átszámítva 460 dolláros áron. A vállalat tervei szerint más régiókban is piacra dobják majd a mobilt, ám ezekről egyelőre még nem árultak el részleteket.

 

Forrás: Phonearena.com