16 és 8 megapixeles kamerákkal dobbant az LG G4

Czipperer Dia, 2015. április 10. 13:20

A legfrissebb információk alapján ütős kamerát kap majd az LG soron következő zászlóshajó mobilja. Azonban a készülék előlapi fénylesője sem maradt ki a jóból.

Már nem is olyan soká, április 28-án érkezik az LG G4, a vállalat új csúcsmobilja. Úgy tűnik, a készülék kamerája is a prémium szegmenset erősíti majd.

A legújabb hírek szerint a telefon főkamerája 16 megapixeles (f/1.8) képeket lő majd. Ezt maga a dél-koreai vállalat is megerősítette. Elmondásuk szerint a G4 kamerája a legszélesebb rekesszel rendelkező kamera lesz, mely ezidáig egy okostelefonban helyet kapott. A fényleső 80%-kal több fényt képes kibocsátani, mint elődje, a G3, ezáltal gyenge fényviszonyok mellett is sokkal jobb képeket készíthetnek a felhasználók.

Mint kiderült, az előlapi fényképező is ütősnek mutatkozik. A szelfikamerákon is túllőve 8 megapixeles fénylesőt kapott az LG készüléke, ezzel a vállalat legjobb előlapi kameráját kapja meg a mobil. Továbbá egy infravörös szűrővel felvértezve érkezik majd, amely megakadályozza az infravörös fény bejutását a lencsébe. Ez állítólag segít a még természetesebb hatás elérésében, és pontosabb színeket eredményez.

A bejelentés , mint ahogy arról már mi is beszámoltunk, azt is megerősítette, hogy a készülék 5,5 hüvelykes QHD kijelzőt kap. A további részletek pedig maradnak a debütálás napjára, április 28-ára.
 

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com