A felhasználóknak kedvez a Samsung és a Microsoft partnersége

Czipperer Dia, 2015. március 26. 09:30

A Samsung és a Microsoft felhasználók egyarántprofitálhatnak a két nagyvállalat együttműködéséből. A techóriások megerősítették partnerségüket, és ennek kapcsán még több szolgáltatást kínálnak a felhasználóknak.

Az androidosok előre telepített Microsoft appokkal találkozhatnak majd mobileszközükön. A két vállalat együttműködése lehetővé teszi a mobil és biztonságos munkavégzést számukra.

A Samsung mobilokon a jövőben előretelepített Microsoft alkalmazásokkal találkozhatnak majd a felhasználók. Ahogyan a dél-koreai gyártó a Mobil Világkongresszuson bejelentette, legújabb csúcsmodelljein számos Microsoft alkalmazás lesz elérhető. A felhasználók használhatják a OneNote-ot, a OneDrive-ot és a Skype-ot is. 

A Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosok ráadásul duplán jól járnak, ugyanis két évig 100 gigabájt extra tárhelyet kapnak OneDrive fiókjukban.  

2015 első felében pedig a táblagépeit veszi célba a gyártó, és az eszközökre elérhetővé teszi a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive és Skype programokat.  

Azok az üzleti felhasználók, akik a Samsung B2B csatornáin keresztül vásárolják meg a készüléküket, az Office 365 programcsomag három verzióját is elérik. A Vállalati, Vállalati Prémium és a Nagyvállalati verziót is használhatják, mindhármat a Samsung KNOX biztonsági megoldásaival. A csomag mellé egy telepítő szolgáltatást is nyújtanak, hogy megkönnyítse a vállalatok számára a készülékek beállítását, valamint az üzemelés során is támogatást biztosít.