Sajtófotókon pózol az Xperia Z4

Farkas Norman, 2015. március 17. 16:22

Az újonnan kiszivárgott sajtófotóknak köszönhetően már kicsit sem kell a képzelőerőnkre hagyatkoznunk az Xperia Z4 külső megjelenését illetően. Az idei Sony zászlóshajót az @UpLeaks jóvoltából ismerhetjük meg közelebbről.

Több jó minőségű, ám nem teljesen befejezett sajtófotó bukkant fel a Twitteren a Sony idei nagyágyújáról. A legfrissebb hírek szerint csak valamikor a nyár folyamán debütáló Xperia Z4 dizájnját leleplező képeken nem látható a gyártó logója, de a telefon formáját, s az egyes elemek elhelyezkedését is hűen tükrözik.

 

 

Megállapítható, hogy a Sony az Xperia Z2 és Z3 stílus-és dizájnelemeiből egyaránt merített a Z4 megalkotásakor. Az @UpLeaks által megosztott fotók a készülék tetején található 3,5mm-es audio csatlakozó, az előlap aljára és felső részére épített sztereó hangszórópár és a lent, középen csücsülő microUSB port mellett egy rejtélyes (egyelőre nem tudni pontosan milyen lehetőségeket kínáló) csatlakozóra is felhívják a figyelműnket.

 

 

Még várnunk kell a további fejleményekre a készülék kapcsán, a tudásáról is csupán annyit tudni jelenleg, hogy nyolcmagos Snapdragon 810 processzort és 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt, valamint 20,7 megapixeles kamerát tudhat magáénak, fedélzetén pedig az Android 5.0 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]