Újabb képeken az LG G4

Farkas Norman, 2015. március 11. 15:10

Most már nem csak hátulról, hanem szemből és oldalról is láthatjuk az LG új zászlóshajóját, hála az @OnLeaks frissen kiszivárogtatott fotóinak.

Az LG idei nagy dobására váró rajongók örömére az @OnLeaks tegnap megszellőztette a G4 formatervét – igaz, csak a készülék hátlapjáról hullott le a fátyol. Szomorkodásra viszont semmi ok, hiszen a hamarosan debütáló zászlóshajóról ma újabb fotók jelentek meg a Twitteren, s ezúttal profilból és szemből is megmutatkozik.

A képek alapján a G4 finoman ívelt hátlapja miatt kicsit úgy néz ki, mintha meg lenne hajlítva, pedig esetében szó sincs a G Flex modellekre jellemző megoldásról. A készülék teljes előlapját üveg borítja, aminek nagy része alatt a kijelző rejtőzik. A panel alatt a gyártó logója, fölötte pedig – a hangszóró és az érzékelők mellett – egy nagy látószögű szelfi kamera kapott helyet.

 

 

A szélek felé (oldalt, felül és alul is) finoman ívelt hátlapon találjuk a továbbfejlesztett kamerát két LED villanó társaságában, továbbá az elődmodellekből ismerős, de új dizájnnal – és talán ujjlenyomat-olvasóval is – ötvözött gombok is itt sorakoznak egymás alatt.

 

 

Egyelőre a telefon hivatalos bemutatójának időpontja és várható ára is rejtély, tudására vonatkozóan is csak pletykákra hivatkozhatunk. Ha igaz a szóbeszéd, az LG G4 lelke egy nyolcmagos Snapdragon 810 processzor, ami mellé 2560 x 1440 pixel QHD felbontású kijelzőt és 16 megapixeles kamerát pakolnak a mérnökök.

 

 

Mivel a fenti képek az elsők az LG nagyágyújáról, érdemes őket némi fenntartással kezelni, hiszen előfordulhat, hogy végül egy kicsit más dizájnnal debütál a csúcsmobil.

 

 

[Forrás: GSM Arena]