Az Android Wear sokszínűségét hirdeti a Google új reklámja [Videó]

Farkas Norman, 2015. március 10. 14:52

A keresőóriás egy Android Wear reklámmal válaszolt a tegnapi Apple keynote-ra. A Google a platformjához tartozó hordható okoskütyük sokszínűségére próbálja felhívni a figyelmet néhány táncikáló fiatallal.

Tegnap az Apple okosórájára irányult a világ figyelme, hiszen lezajlott a vállalat eseménye, melyen újabb részletek derültek ki a várva várt Watch okosóráról. A Google nem nézte ölbetett kézzel riválisa produkcióját, előrukkolt egy rövid videóval, amiben saját platformját, az Android Weart hirdeti.

 

 

Bár az Apple újdonságát időben jócskán megelőzte, az Android Wear még nem igazán elterjedt a piacon, pedig számos funkciót kínál és a Watch-nál olcsóbb eszközökön is elérhető. Friss reklámjában a rendszer és a köré épülő órák sokszínűségére helyezi a hangsúlyt a Google. Maga a szpot elég rövid (17 másodperc) és kicsit gagyi a tartalma: fiatalok pótolgatnak az Android Wear alapú LG G Watch, Motorola Moto 360 stb. óráikkal. A videó végén persze megjelenik az Android jelszava, a "Be Together. Not the same", ami már több, a mostaninál sokkal ötletesebb és látványosabb kisfilmet is fémjelez.

 

[Forrás: YouTube]