Tíz rangos termékdizájn díjat is bezsebelt a Logitech

Kütyü Magazin, 2015. február 20. 09:23

A L­­­­ogitech a napokban jelentette be, hogy hét terméke is elnyerte a 2014 GOOD DESIGN díjat további három terméke pedig a 2015 iF DESIGN AWARD győztese lett. Ezzel negyedik éve szerepelnek Logitech termékek a GOOD Design és ötödik éve az iF Design Award nyertesei között. 

A 2014 GOOD DESIGN Awards a Logitech case+, a Logitech K830, a Logitech X300, a Logitech G502, a Logitech G402, a Logitech Ultrathin Keyboard Folio és a Logitech Ultrathin, míg az idei iF DESIGN AWARD a Logitech AnyAngle, a Logitech M320 és az UE MEGABOOM termékeket ismerte el.  

“Mi a Logitech-nél olyan termékek létrehozására koncentrálunk, amik egyszerre gyönyörűek és vagányak,” – mondta el Bracken Darrell, a Logitech elnök-vezérigazgatója. “Az elmúlt években számos, rangos dizájnszervezet díját nyertük el, büszkék vagyunk munkánk gyümölcsére, mely nem csak ezekben, de a vásárlók növekvő bizalmában is megnyilvánul”.

 

 

A GOOD DESIGN Awards az év legjobb, új dizájnját és termékét ismeri el, a díjat a chicagói Athenaeum Museum of Architecture and Design illetve a European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies munkatársai közösen ítélik oda.

Az iF DESIGN AWARDS pedig a formatervezés szempontjából kiemelkedő termékeket jutalmaza, többek között olyan szempontok alapján, mint a tervezés minősége, a kivitelezés, az anyagválasztás, az innovációs faktor, a funkcionalitás, az ergonómia és az egyetemes megjelenés.