Három új versenyző a Nikon COOLPIX zoom termékcsaládjában

Kütyü Magazin, 2015. február 12. 09:00

A Nikon bemutatta COOLPIX zoom termékcsaládjának három új tagját, amelyek nagy teljesítményű zoom funkcióval rendelkeznek, így számos helyzetben és terepen ideálisak. 

COOLPIX P610

A 16 megapixeles COOLPIX P610 60x-os optikai zoommal rendelkezik, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval 120x-ra bővíthető. A készülék elektronikus kereső és a nagyméretű, 921 000 képpontos, dönthető, nagy fényerejű, RGBW technológiát alkalmazó képernyővel rendelkezik. A felvételek megosztása pedig azonnal végrehajtható a beépített Wi-Fi funkciónak és az NFC-kompatibilitásnak köszönhetően – elegendő a megfelelő intelligens eszközhöz érinteni a fényképezőgépet.

 


A beépített GPS/GLONASS/QZSS segítségével nyomon követheti a fényképezési helyeket, a Dual Detect optikai VR rázkódáscsökkentési funkció pedig biztosítja a fényképezőgép stabilitását, és még maximális zoom, illetve teljes HD (1080/60p) videók – egyetlen gombnyomással indítható – rögzítésekor is garantálja a lenyűgöző képélességet.

 

COOLPIX L840

A 16 megapixeles COOLPIX L840 fényképezőgép 38x optikai zoommal rendelkezik, amely 76x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoo funkció segítségével. Az Automatikus programválasztó segítségével egyszerűen készíthet részletgazdag felvételeket a hold, illetve madarak fényképezésekor, a nagyméretű, dönthető LCD-monitor segítségével egyéni nézőpontokat is kereshet, továbbá egyetlen gombnyomással elindíthatja teljes HD videó (1080/60i) rögzítését. Kedvenc felvételeit a beépített Wi-Fi funkció, illetve az NFC-kompatibilitás révén azonnal megoszthatja.
 

 
 

COOLPIX L340

A 20 megapixeles COOLPIX L340 egy klasszikus formatervű modell, amely kompakt méretei ellenére egymagában képes lefedni a nagy látószögtől a telefotóig terjedő zoomtartományt. A 28x optikai zoom objektív – amely 56x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval – képes közel hozni a történéseket, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videórögzítés révén pedig egy szempillantás alatt válthat át fényképzésről videózásra. A nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés stabilan tartja a fényképezőgépet az éles képek és a gördülékeny videók érdekében, a kényelmes fogású markolat pedig segít minimalizálni az eszköz rázkódását. Kezelése egyszerű, a nagyméretű LCD-monitor pedig kitűnően látható felvétel komponáláskor és lejátszáskor egyaránt, ráadásul a fényképezőgép tápellátását a szinte mindenhol kapható, AA-méretű elemek biztosítják.

 


P610

L840

L340

 

 

Képek: dpreview.com