Ascend Mate7 Monarch – zafír védelemmel

Farkas Norman, 2014. december 12. 17:30

A Huawei bemutatta prémium óriásmobiljának felturbózott kiadását, amely zafír üveggel és 64GB belső tárhellyel büszkélkedhet. Az Ascend Mate7 Monarch mellé különböző ajándékokat is kínál a gyártó, ám naivság azt hinni, hogy a rengeteg extra nem jár egy kis felárral.

A kínai gyártó az eddigi egyik legszebb és legjobb készülékét szerette volna még tökéletesebbé varázsolni, amikor megalkotta az Ascend Mate7 Monarch kiadását. A ma leleplezett, óarany színben tündöklő újdonságnak tetőtől talpig prémium kisugárzása van, bár ez a mezei Mate7-re is igaz, hála a fémháznak. De akkor milyen izgalmakkal kecsegtet a „monarchista” verzió?

Az egyik legfontosabb eltérés a Mate7 és a Mate7 Monarch között, hogy míg előbbinél Gorilla Glass, addig utóbbinál zafírüveg védi az előlapon feszítő 6 hüvelykes Full HD kijelzőt. Talán felesleges részletezni a rendkívül ellenálló zafír előnyeit a Corning üvegével szemben, de nem nehéz kitalálni, hogy fölénye az árában is testet ölt. A másik lényeges változás, hogy a Monarch fedélzetén 64GB belső tárhely (ebből 54GB áll a felhasználó rendelkezésére) vár bennünket. Ezt lehetőség van maximum 128GB-os memóriakártyával bővíteni, így összesen akár 182GB-nyi adat tárolására is lehetőségünk van a készüléken.

 

 

A Huawei 710 dollárt kér el egy Ascend Mate7 Monarch készülékért, ami 110 dollárral több, mint egy sima Mate7 ára. A felárért cserébe a fenti fejlesztések mellett egy üveg finom Mossel bort, valamint egy speciális VIP kártyát is kínál a telefonhoz a gyártó, utóbbihoz egyórás gyorsszerviz szolgáltatás tartozozik.

 

 

[Forrás: GSM Arena]