Készülőben a Microsoft Lumia 1330?

Farkas Norman, 2014. november 10. 15:31

Felbukkant egy fotó, amin a november 11-én debütáló Lumia 535 mellett egy másik, szintén bemutatás előtt álló készülék látható. A Microsoft logót magán viselő jövevény a Lumia 1320 phablet utódjának ígérkezik.

Az elmúlt napokban sorra jelentek meg a neten a Microsoft műhelyében készülő Lumia 535 okostelefonhoz kapcsolódó infók és fotók, így mára szinte egyértelművé vált, hogy a belépőszintű újdonság élettelen személyében az első Nokia logót nélkülöző Lumia készüléket üdvözölhetjük. A telefon premierje nagyon közel van, hiszen már november 11-én, azaz holnap bemutatkozhat a nagyközönségnek.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft műhelyében nemcsak egy mobil készül gőzerővel, és a Nokia Conversations oldalon nemrégiben megjelent kép – ami mellé a „Want to see #MoreLumia” feliratot mellékelték – többet jelent, mint elsőre hittük. Felbukkant ugyanis egy kémfotó, amelyen egy eddig nem látott Lumia modell figyelhető meg a fent említett Lumia 525 és néhány további telefon (pl. Lumia 1520) társaságában.

 

 

A csak hátulról megfigyelhető, Microsoft logót viselő eszköz a dizájnja és mérete alapján a Lumia 1320 utódja lehet, s többek közt erre alapozva a források azt állítják, hogy Lumia 1330 néven érkezik. Az óriásmobilok táborát gyarapító készülék megjelenéséről ugyan nincs konkrét információ, de mivel a Lumia 535 mellett bukkant fel, van némi alapunk azt remélni, hogy már holnap leleplezi a Microsoft, s rögtön két kategóriában képviselteti magát a saját logójával díszített okostelefonjaival.

 

[Forrás: GSM Arena, Nyitókép: ShiftDelete.net]