Új Venue táblagépeket mutatott be a Dell

Kütyü Magazin, 2014. november 7. 09:14

A Dell bemutatta népszerű Dell Venue 11 Pro 7000 sorozat megújult táblagépeit. Az eszközök jobb üzemidővel és kecsesebb kialakítással is rendelkeznek elődeiknél.

A Dell megrendelésére nemrégiben készült Harris International táblagép-felmérés alapján a megkérdezett informatikai szervezetek több mint harmada tart attól, hogy a táblagépek biztonságos beállítása, finomhangolása és felügyelete több időt vesz igénybe, mint a laptopoké. Emellett úgy gondolják, hogy a táblagépek sebezhetőbbek a vírusokkal és behatolási kísérletekkel szemben, ráadásul gyorsan elavulnak.

Az informatikai vezetők kénytelenek ezekre a kiívásokra megoldást találni a különböző informatikai gyártók eltérő termékeinek felhasználásával. A Dell egy hatékonyabb és költségkímélőbb teljes ügyféloldali „ökoszisztémát” kínál, amely egyetlen helyről megvásárolható, telepíthető és támogatható: integrálja az iparágvezető biztonsági és felügyeleti szoftverek képességeit, a világ legbiztonságosabb és legjobban felügyelhető táblagépeit, valamint asztali számítógépeit.

Ennek jegyében a Dell bemutatta népszerű Dell Venue 11 Pro 7000 sorozat megújult táblagépeit. A Venue 11 Pro táblagépek segítik a gyorsabb és hatékonyabb irodán kívüli munkavégzést, az egyszerűbb informatikai felügyelet érdekében pedig biztonságos hozzáférést biztosítanak a vállalati tűzfal mögötti tartalomhoz.


 

Az új Venue 11 Pro tulajdonságai


Megoldások szakembereknek:


A Venue 11 Pro további biztonsági szolgáltatásokkal is kiegészíthető, mint például a kétszintes hitelesítés integrált SmartCard- és ujjlenyomat-olvasóval, valamint a Dell Data Protection ügyfélbiztonsági szoftvercsomaggal. Ezekkel a kiegészítőkkel a Venue 11 Pro az iparág legbiztonságosabb és legjobban felügyelhető Windows-táblagépe, és felvették az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának Unified Capabilities Approved Products List (UC APL – jóváhagyott termékek egységes listája) jegyzékébe.

Az árról és elérhetőségről egyelőre még nem tájékoztatott a vállalat.