A Samsung kicseréli a rossz készülékeket Amerikában

Czipperer Dia, 2014. október 13. 13:00

A Samsung útjára indította Protection Plus Mobile Elite programját, melynek keretében vállalja, hogy az elromlott telefonokat kicseréli. Bár egyelőre csak az Egyesült Államokban kínál ilyen lehetőséget a fogyasztóknak. 

Jól járnak az amerikai Samsung okostelefon tulajdonosok az USA-ban. A dél-koreai vállalat egy új programot indított útjára, melynek keretében kicseréli a rossz készülékeket. Bár mindezt nem teljesen ingyen teszi, a felhasználóknak fizetniük kell érte. A vállalat azonban a cserét két munkanap alatt (vagy kevesebb) végrehajtja.

A program révén tehát további garanciát biztosítanak a telefonra további két éven keresztül. Mechanikai és elektromos hibák esetén is vállalják a cserét, legyen szó sérülésről, törésről vagy bármilyen egyéb károsodásról. 

A hibás, sérült készüléket minden esetben vissza kell küldeni a Samsungnak, csak akkor kapja meg az illető az új telefont. Összesen háromszor lehet élni ezzel a lehetőséggel a két éven belül.

A Samsung Protection Plus Mobile Elite program 99,99 dollárba kerül, ám külön szervizdíjat kell fizetni a különféle szériáknál. A Note modellek esetén 95 dollárt, a Galaxy készülékeknél pedig 75 dollárt. Ez a lehetőség tehát csak a Galaxy S4, S5, Note 3 és Note 4 készülékekre érhető el, és egyelőre csak az Egyesült Államok fogyasztói számára.

 

 

Forrás: Übergizmo.com