A HTC majd megmutatja, milyen a jó okosóra

Farkas Norman, 2014. október 8. 15:49

A HTC vezetői elárulták, hogy a tajvani gyártó milyen terveket szövöget a jövőre nézve a viselhető okoseszközöket illetően. Kiderült, hogy már készül a cég első okosórája, ami merőben más lesz, mint a jelenleg hódító konkurens modellek.

A HTC vezetői megosztottak néhány infót a Re/code-dal a cég viselhető eszközöket érintő terveiről. A korábbi pletykákat alátámasztották, melyek szerint idén nem kerül piacra HTC okosóra, legkorábban csak 2015 folyamán találkozhatunk a tajvaniak hordható kütyüivel.

Jason Mackenzie, a HTC amerikai részegének feje elárulta, hogy a gyártó eredeti tervei szerint már ebben az időszakban piacra dobta volna első viselhető készülékét, ami végül mégsem készült el, így távol maradt a reflektorfénytől.

Drew Bamford, a HTC Creative Labs viselhető eszközökön dolgozó csapatának vezetője egyszerre szólt be a versenytársaknak és helyezett valami izgalmasat kilátásba, amikor azt mondta, hogy véleménye szerint eddig egyik konkurens gyártónak sem sikerült helyesen megközelítenie és megvalósítania a viselhető eszközök koncepcióját. Ezek után nyilván nem csak mi gondolunk arra, hogy a HTC teljesen új nézőpontból vizsgálja ezeket a készülékeket és a bennük rejlő lehetőségeket, így 2015-ben egy igazán életképes és izgalmas eszközzel rukkol majd elő.

 

 

[Forrás: GSM Arena]