Duális antennával felszerelt routert mutatott be ZyXEL

Kütyü Magazin, 2014. szeptember 16. 09:00

A tajvani ZyXEL bemutatta új, duális antennával felszerelt, teljesítmény-hatékony routerét. Az NBG-418Nv2 elsősorban az otthoni felhasználók részére készült. A lakás egész területére kiterjesztett 300 Mbps sebességgel az online játékok akadálymentes futtatása és a nagy felbontású média streaming zavartalan áramlása is elérhető.

A ZyXEL új routere, a NBG-418Nv2 modell felhasználóbarát, a Wi-Fi védelmi telepítésen (WPS) keresztül a wireless kapcsolat biztonsági beállításait is könnyedén képes menedzselni. A telepítés során használt „egy-klikk” funkció kizárja a lehetséges zavarokat, ezért az otthoni felhasználók a lehető leggyorsabban férhetnek hozzá a biztonságos és egyenletes sebességű internethez.

A router egyszerű és hatékony csatlakozást biztosít a felhasználók számára, a beépített bandwidth menedzsment funkció ugyanis figyelembe veszi a hálózati prioritást és következetes jelet tesz elérhetővé a hálózaton keresztül. A vezeték nélküli kapcsolat ütemezése, az engedélyezés és a letiltás is egyszerűen, egy kapcsoló segítségével konfigurálható. Az NBG-418Nv2 energia-hatékony működésének köszönhetően lecsökkenti a felesleges teljesítményfelvételt, és csak annyi energiát használ fel, ami a megbízható és gyors hálózati teljesítményhez feltétlenül szükséges.