Android 4.3 frissítést kapnak a nem LTE-képes Galaxy S3 modellek

Czipperer Dia, 2014. március 18. 14:30

A Galaxy S3 készülékek LTE verziói után a T-Mobile Galaxy S3 T999 típusjelzésű modellek is 4.3 Jelly Bean frissítést kapnak, amellyel a Knox biztonsági csomag és a Galaxy Gear támogatottság is érkezik.

Végre Android 4.3 Jelly Bean rendszert kapnak fedélzetükre a T-Mobile-nál vásárolt Galaxy S3 T999 telefonok. A frissítéssel a userek megkapják a támogatást a Knox biztonsági csomagjához. A Knox a Samsung üzleti biztonsági platformja.

A 4.3 Jelly Bean update először novemberen jelent meg, majd a Samsung felfüggesztette a frissítés elérhetőségét. Nemsokára az LTE-képes modellek fedélzetén landolt a 4.3-as rendszer, most pedig az eredeti terveket követve – kicsit megkésve ugyan, de – a nem LTE készülékek számára is elérhető a frissítés.

A modellek emellett Galaxy Gear okosóra támogatást is kapnak, mely csak bizonyos Samsung eszközök kiváltsága.

A készülékek frissítése egyszerű. Mivel ez egy opcionálisan választható update, a felhasználók maguk döntik el, hogy futtatják-e vagy sem. A Beállítások menüpont alatt az Egyebek fülön a Szoftver frissítése opciót választva indul el a telepítés. Fontos, hogy telepítés előtt ellenőrizzük az akkumulátor állapotát, ugyanis minimum 50%-os töltöttség és Wi-Fi kapcsolat is szükséges. A szoftver mérete 37 megabájt, így fontos, hogy legalább ennyi szabad hely legyen a telefonon, valamint az is, ha PC-ről végezzük az update-et, hogy a Kies szoftver legutóbbi verziója telepítve legyen az PC-n vagy Macen.

 

Forrás: Übergizmo.com