Panasonic LUMIX GH4 – lenyűgöző képminőség, 4K videók

Kütyü Magazin, 2014. február 7. 14:51

A Panasonic ma megkezdi a LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesítését. Az új készülék az egyik legkorszerűbb cserélhető objektíves tükör nélküli (DSLM) masina a piacon, amely számos műszaki újdonsággal szolgál, így maximálisan képes megfelelni a professzionális felhasználók igényeinek is. 

Kompakt, könnyű, bírja a gyűrődést – a LUMIX DMC-GH4 ideális választás az olyan profi fotósok számára, akik gyakran dolgoznak külső helyszínen, a szabadban. Az újonnan kifejlesztett képszenzor, a Mikro Négyharmados objektívek széles választéka és a 4K minőségű filmfelvételi mód új lehetőségeket kínál azoknak, akik a fényképezés mellett profi és kreatív filmeket is szeretnének készíteni. 

A készülék 16,05 megapixeles Live MOS szenzorral és Venus képfeldolgozó motorral, továbbá a korábbi modelleknél gyorsabb és pontosabb autofókusz rendszerrel rendelkezik. A formatervezés a klasszikus dizájnt követi. A strapabíró és kézhez álló készülék ráadásul időjárás-álló (csepp- és porálló), így ideális választás azoknak, akik extrém körülmények között is profi fotókat és videókat szeretnének készíteni.

 

A készülékékkel 4K videók is készíthetők – út közben, a szabadban, extrém körülmények között is. A LUMIX GH4 a ma elérhető legjobb választás a cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgépek piacán, amely új határokat nyit a professzionális fotózás és filmezés számára.

A készülék angol nyelvű specifikációja az alábbi linkre kattintva letölthető: GH4_Specification.xls